Vivi Spa

Cât de des mergi la Spa? Iar atunci când o faci, cum ieși de acolo? Relaxat, refăcut și cu siguranță un pic mai fericit. Tocmai din acest motiv nu ezita nicio secundă să oferi în dar certificatul cadou de la ViviSpa.

Prin spa se tratează în primul rând stresul, se alungă oboseala, durerile musculare, insomniile, depresiile, lipsa energiei, migrenele, se încetinește ritmul îmbâtrânirii și are efect pozitiv asupra fermității pielii. Spa se referă nu doar la tratamentele cosmetice, ci și la revigorarea trupului și a minții pe cale naturală.

În alegerea cadoului perfect, te îndemnăm să optezi pentru proceduri, cu înscrierea lor în certificatul cadou, și anume:

1. piling turcesc cu masaj de spumă, Aqua zona (hamam+bazin) si ceai din plate servit in camera de relaxare de la 500 lei

3. masaj corporal și facial aromaterapie 65 min-75 min – 380 lei

4. masaj corporal și facial aromaterapie 65 min-75 min plus o oră în aqua zona – 500 lei

5. Procedura expres facială 60 min – 400 lei

6. Procedura complexă de față 90 min – 600 lei

7. Spa complex Relax 3 ore – 970 lei

8. Spa Complex Afrodita 3 ore – 1035lei

9. Spa complex Cioco 3 ore – 1260 lei

Adresa salonului Spa: Chișinău, str. Socoleni 17/1

Luni - zi de odihnă

Marți - Vineri: 9:00-21:00

Sâmbătă: 9:00-18:00

Programare preventivă: Pentru a beneficia de procedurile spa în baza certificatului, va fi necesar să faceți în prealabil o programare la numărul de telefon: 022 85 84 87/ 060 85 84 86 sau info@vivispa.md


Masaj de la Vivi Spa
Beneficiile aduse de masaj sunt numeroase:     eliberează blocajele din fluxul energetic;     revigorează sistemul nervos;     eliberează durerile și tensiunile musculare;     întărește și întinerește corpul;     îmbunătățește circulația sîngelui și limfei;Tehnica acestui masaj poate fi ajutatoare pentru eliberarea durerilor de cap, migrenelor, artritei, paraliziei, durerilor de spate.Durata: 90 minute Nu se face masaj thailandez în cazul în care clientul:     Are febră;     Are inflamații, zone umflate sau roșii;     Are cancer.

Opțiuni de la 200,00 MDL*
880,00 MDL*
Certificat Cadou Vivi Spa
Cât de des mergi la Spa? Iar atunci când o faci, cum ieși de acolo? Relaxat, refăcut și cu siguranță un pic mai fericit. Tocmai din acest motiv nu ezita nicio secundă să oferi în dar certificatul cadou de la ViviSpa. Prin spa se tratează în primul rând stresul, se alungă oboseala, durerile musculare, insomniile, depresiile, lipsa energiei, migrenele, se încetinește ritmul îmbâtrânirii și are efect pozitiv asupra fermității pielii. Spa se referă nu doar la tratamentele cosmetice, ci și la revigorarea trupului și a minții pe cale naturală.

Opțiuni de la 350,00 MDL*
400,00 MDL*
Spa Complex de la Vivi Spa
SPA Complex ”SWEET HARMONY”Pentru ambii:Aqua zona (hamam+bazin)Piling turcesc cu masaj de spumăCeai de plante naturale servit în camera de relaxareStone Terapie – masaj cu pietre caldeMasaj facialHopi Ear Candles - lumînari pu urechiDurata procedurilor: 3 ore

Opțiuni de la 970,00 MDL*
2.420,00 MDL*