My Skin
Un certificat cadou de la My skin va face fericită orice femeie de orice vârstă.
Nimic nu se compară cu acel sentiment plăcut de ați alege cosmetică după bunul plac.
În magazinele “My Skin” veți găsi diverse produse pentru față, corp și păr! Măști eficiente de noapte și de zi, patchuri pentru ochi, tonere, seruri și emulsii, precum și produse cu mucus de melc, care are un efect vindecător, antiseptic și anti-îmbătrânire. Doar produse originale și certificate, importate direct din Coreea de Sud.
Găsiți mai jos adresa celor 5 magazine My skin în care certificatele cadou pot fi valorificate:
Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 47, Chisinau
Tel: +373(67)424-734

str. Pușkin 44, CC“Sun City” but: 1106 (intrare din str. Varlaam), Chisinau
Tel: +373(79)801-288

Stefan cel Mare 8 CC“Unic” (Parter, intrare din str. Ismail linga escalator.), Chisinau
Tel: +373(79)819-103

Alecu Russo 2/2 vis-a-vis de CC Soiuz, Chisinau
Tel: +373(67)424-727

Bul. Decebal 139, Chisinau
Tel: +373(79)814-310
Certificat Cadou My Skin - magazin cu produse coreene
Un certificat cadou de la My skin va face fericită orice femeie de orice vârstă. Nimic nu se compară cu acel sentiment plăcut de ați alege cosmetică după bunul plac. În magazinele “My Skin” veți găsi diverse produse pentru față, corp și păr! Măști eficiente de noapte și de zi, patchuri pentru ochi, tonere, seruri și emulsii, precum și produse cu mucus de melc, care are un efect vindecător, antiseptic și anti-îmbătrânire. Doar produse originale și certificate, importate direct din Coreea de Sud. Găsiți mai jos adresa celor 5 magazine My skin în care certificatele cadou pot fi valorificate: Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 47, ChisinauTel: +373(67)424-734str. Pușkin 44, CC“Sun City” but: 1106 (intrare din str. Varlaam), ChisinauTel: +373(79)801-288Stefan cel Mare 8 CC“Unic” (Parter, intrare din str. Ismail linga escalator.), ChisinauTel: +373(79)819-103Alecu Russo 2/2 vis-a-vis de CC Soiuz, ChisinauTel: +373(67)424-727Bul. Decebal 139, ChisinauTel: +373(79)814-310Notă: Certificatul va fi utilizat pentru procurarea produselor cosmetice din orice magazin My skin. În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.Termen de valabilitate: 3 luni din data emiterii

300,00 MDL*
Set cu Certificat cadou My Skin si carte
Acest set conține:1. Certificat Cadou de suma selectată (alege de mai jos certificatul si valoarea acestuia)2. Cartea Zilele Abandonului de Elena Ferrante 3. Cutie craft ambalată de sărbătoareCartea Zilele Abandonului de Elena Ferrante Candva scriitoare aspiranta, Olga a renuntat la ambitiile ei literare, dedicandu-se casniciei si cresterii copiilor. Cand e parasita de sotul ei, Mario, se refugiaza in propria nefericire si descrie zilele care au urmat plecarii lui ca pe un iad personal. Are treizeci si opt de ani, doi copii si un caine-lup de care trebuie sa aiba grija in continuare, desi i se pare ca viata s-a sfarsit. Treptat, Olga se desprinde dureros de realitate, facand o obsesie din a intelege de ce sotul ei a incetat s-o iubeasca si a lasat-o in urma pentru o femeie mult mai tanara, dupa cincisprezece ani de casnicie.Furia, ratacirea, dezorientarea, sentimentul de gol, senzatia de sfartecare a familiei si abandonul de sine pun stapanire pe eroina Elenei Ferrante, care, incetul cu incetul, simte ca pierde contactul cu viata reala. In plus, e bantuita de o amintire din copilarie care o aduce in pragul nebuniei - amintirea unei femei care, dupa ce a fost parasita de sot, a hotarat sa-si puna capat zilelor.Bestseller in Italia timp de aproape un an, Zilele abandonului descrie incercarea unei femei parasite de a gasi, dupa luni de furie, indoieli, autocompatimire si disperare, o cale de a-si depasi suferinta si de a-si construi o noua viata.Inca de la aparitia romanului Prietena mea geniala, care deschide Tetralogia Napolitana, faima Elenei Ferrante a crescut enorm, transformandu-se in asa-numita 'Febra Ferrante'.Este considerata una dintre autoarele contemporane cele mai convingatoare, o stilista desavarsita, cu o intuitie artistica iesita din comun, care a castigat admiratia mai multor scriitori celebri - Jhumpa Lahiri, Elizabeth Strout, Claire Messud - si a unor critici importanti: James Wood, John Freeman, Eugenia Williamson etc. Dar, fara indoiala, primirea cea mai calduroasa a avut-o din partea cititorilor, care au descoperit o autoare ce vorbeste intr-un stil plin de frumusete si forta despre sentimentul de apartenenta la un loc, despre relatiile umane, dragoste, familie si prietenie.Zilele abandonului a fost ecranizat de Roberto Faenza in 2005, cu Margherita Buy, Luca Zingaretti si Goran Bregovic in rolurile principale, filmul fiind nominalizat la Leul de Aur in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

200,00 MDL*
Hoțul de cărți, Divinity și Mecco
Acest set conține:1. Carte Hoțul de cărți, Markus Zusak2. Farfurie executată manual de către atelierul Divinity Ceramics3. Prune în cicolată cu miez de nucă sau migdale4. Cutie carton (32x23x10 cm)

700,00 MDL*
Certificat cadou Meli Melo
Meli Melo este magazinul perfect de accesorii şi bijuterii, atât pentru maturi cât şi pentru copii. Aici poti găsi bijuterii fantezie, genţi, accesorii păr, haine, încălţăminte, diverse accesorii pentru copii. Din grija permanentă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tău vestimentar, asortimentul de produse din magazinul Meli Melo este actualizat o dată la câteva luni, astfel tot ce se vinde aici fiind într-un pas cu ultimele tendinţe ale modei. La Meli Melo orice femeie va găsi ceva care o va face fericită. Adresa magazinelor: 1. Str. Puskin, 30 2. CC Zity Mall (Chişinău, str. Calea Ieşilor 8) Notă: Certificatul va fi utilizat pentru procurarea produselor din magazinele Meli Melo din Chişinău. În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani. Termen de valabilitate: 6 luni din data emiterii

Opțiuni de la 300,00 MDL*
600,00 MDL*