Melkior Prefessional

Certificatul cadou Melkior este opţiunea perfectă pentru orice ocazie, fie că eşti invitat la ziua de naştere a unei doamne sau domnişoare, Crăciun, 8 martie, sau alt eveniment, sau pur şi simplu vrei să faci unei femei extraordinare ziua mai frumoasă. Cu ajutorul acestui minunat dar, orice femeie va găsi necesar şi esenţial să-şi completeze trusa de cosmetice, pentru că mereu este nevoie să mai cumperi ceva în plus. Femeile ştiu de ce ;)

Melkior este o gamă de produse beauty profesionale, care se adresează tuturor femeilor care doresc să se simtă frumoase.

Melkior colaborează direct cu profesioniștii din domeniul frumuseții, acordând o mare atenție cerințelor acestora. Astăzi, produsele Melkior sunt utilizate de importanți stiliști de unghii și make-up artiști.

Melkior este brandul care naște pasiuni și emoții. Purtați Melkior și veți fi irezistibile.

Adresa magazinelor:

1. CC Zity Mall (Chişinău, str. Calea Ieşilor 8)

2. CC Sun City (Chişinău, str. Puşkin 32)


Filtru

Certificat Cadou Vivi Spa
Cât de des mergi la Spa? Iar atunci când o faci, cum ieși de acolo? Relaxat, refăcut și cu siguranță un pic mai fericit. Tocmai din acest motiv nu ezita nicio secundă să oferi în dar certificatul cadou de la ViviSpa. Prin spa se tratează în primul rând stresul, se alungă oboseala, durerile musculare, insomniile, depresiile, lipsa energiei, migrenele, se încetinește ritmul îmbâtrânirii și are efect pozitiv asupra fermității pielii. Spa se referă nu doar la tratamentele cosmetice, ci și la revigorarea trupului și a minții pe cale naturală.

380,00 MDL - 3.000,00 MDL*

Cadou Copil 2-5 ani
Detalii despre produs: Cutie cadou din carton, cu numele copilului pe ea, conține: - Marea mea carte de întrebări și răspunsuri. Animalele - Te voi iubi mereu - Puzzle figuri

390,00 MDL*

Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*

Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*