Happy Duck

Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Happy Duck și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu!
Magazinul Happy Duck este localizat în centrul Chișinăului, are o gamă vastă de jucării de la diferiți producători și are un teren de joacă, unde copii își pot petrece timpul fiind în magazin.
Fiecare copil își va găsi jucăria preferată în acest magazin.
Adresa magazinului: Str. Mihai Eminescu 39,
Program de lucru: Luni-Duminică, 10:00 – 20:00.

Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.

Termen de valabilitate: fără termen.

Certificat Cadou Happy Duck
Magazinul Happy Duck este localizat în centrul Chișinăului, are o gamă vastă de jucării de la diferiți producători și are un teren de joacă, unde copii își pot petrece timpul fiind în magazin. Fiecare copil își va găsi jucăria preferată în acest magazin.Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Happy Duck și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu! Ca și sfat, îți putem sugera să pentru o cutie în care să incluzi ceva micuț, o carte sau o mașinută spre exemplu, și certificatul cadou de la Happy Duck.Adresa magazinului: Str. Mihai Eminescu 39, Program de lucru: Luni-Duminică, 10:00 – 20:00.Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.Termen de valabilitate: fără termen.

Opțiuni de la 300,00 MDL*
400,00 MDL*
Cosmo Box
Așadar, dacă vrei să oferi unui copil ceva diferit decât ceea ce a primit până acum în dar, CosmoBox-ul te așteaptă.Vezi și tu câte chestii interesante îl vor ține captivat și fascinat de lumea minunată a cosmosului💥Setul conține:- o enciclopedie despre cosmos, marca National Geographic;- un puzzle din 30 piese cu tematica cosmosului;- un puzzle rachetă din lemn, care va fi colorată după propria imaginație a celui mic;- guașe, pensulă, pahar pentru apă, foarfecă, play-doh de două culori, lipici, folie, o farfurie pentru activitățile propuse, precum și instrucțiuni pentru realizarea acestora.Potrivit copiilor între 4-8 ani.

490,00 MDL*
Cutie copii cu puzzle 3d si Certificat Cadou Happy Duck
Acest set conține: 1. Cutie din carton alba, cu numele copilului 2. Puzzle 3 d suport creioane si suport foto de colorat3. Certificat Cadou Happy Duck de suma selectataDaruind un certificat cadou la un magazin de jucarii copiilor, le vei face sarbatoare dubla cand acestea vor merge si isi vor alege cadoul singuri. Este foarte placut sa-i urmaresti ce preferinte au copii. Astfel vei evita daruirea jucariilor inutile. Potrivit copiilor intre 5-8 ani.

Opțiuni de la 450,00 MDL*
850,00 MDL*
Cadou fetiță 2-11 ani
Acest set conține: 1. Cutie alba de carton, cu numele copilului 2. Pijama 3. Certificat Cadou de la magazinul Happy Duck de suma selectată, situat pe str. M. Eminescu 39, unde copii își vor putea alege singur cadoul. Pentru ei va fi o super experiență de a-și alege cadoul, dar și o lecție de educație financiară în gestionarea sumei pe care o au la dispoziție.

Opțiuni de la 460,00 MDL*
1.160,00 MDL*