Edujoc

Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Edujoc și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu!

Magazinul EduJoc a fost creat pentru a promova dezvoltarea mintală, învățarea continuă și activă în rândul copiilor. Aici se pun la dispoziție o gamă largă de jocuri de rol și jucării educaționale extrem de utile pentru a stimula și valorifica potențialul creativ al copiilor.

Aceste jucării nu sunt unele obișnuite, sunt jucării create cu mult suflet, iar valoarea pe care o generează acestea depășește cu mult prețul plătit, sunt jucăriile educative de care copiii nu se vor plictisi niciodată!

Adresa magazinelor:

1. Str. Mihai Eminescu 63 (intrarea de pe Alexandru cel Bun)

Luni - Sâmbătă, 10.00-18.00

2. Bd. Mircea cel Bătrân 1 (remorca alba vis-a-vis de Green Hills) Luni - Sâmbătă, 9.00-18.00.

Telefon de contact: +373 78800700


Cosmo Box
Așadar, dacă vrei să oferi unui copil ceva diferit decât ceea ce a primit până acum în dar, CosmoBox-ul te așteaptă.Vezi și tu câte chestii interesante îl vor ține captivat și fascinat de lumea minunată a cosmosului💥Setul conține:- o enciclopedie despre cosmos, marca National Geographic;- un puzzle din 30 piese cu tematica cosmosului;- un puzzle rachetă din lemn, care va fi colorată după propria imaginație a celui mic;- guașe, pensulă, pahar pentru apă, foarfecă, play-doh de două culori, lipici, folie, o farfurie pentru activitățile propuse, precum și instrucțiuni pentru realizarea acestora.Potrivit copiilor între 4-8 ani.

490,00 MDL*
Cadou Copil 2-5 ani
Detalii despre produs: Cutie cadou din carton, cu numele copilului pe ea, conține: - Marea mea carte de întrebări și răspunsuri. Animalele - Te voi iubi mereu - Puzzle figuri

390,00 MDL*
Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*