Cosmetic Shop

Pentru o femeie, prea multe produse cosmetice nu există. De aceea, certificatul cadou de la Cosmetic Shop îi va aduce celei ce îl va primi în dar nu doar produse noi în trusa personală dar şi libertatea alegerii a ceea ce îi place, convine şi i se potriveşte.

Cosmetic Shop reprezintă o reţea de magazine de produse cosmetice și parfumerie de la cele mai consacrate branduri. În magazine, la fel şi pe site-ul oficial al Cosmetic Shop pot fi procurate cele mai noi şi în vogă produse din industria frumuseții, precum şi cele mai calitative accesorii decorative și produse de îngrijire a pielii, care și-au câștigat faima internațională pentru unicitatea şi standardele înalte cărora acestea le corespend. Aici poate fi găsită o vastă alegere pentru îngrijirea personală şi pentru toţi membrii familiei: cosmetice organice, parfumerie pentru bărbați, cosmetice de protecție solară, produse pentru îngrijirea corpului, accesorii cosmetice.

Cu un certficat de la Cosmetic Shop e foarte simplu: poţi fi mereu sigur că e un cadou potrivit şi care va fi cu siguranţă utilizat.
Certificat Cadou Cosmetic Shop

Opțiuni de la 300,00 MDL*
500,00 MDL*
Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*
Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*
Default Product
Default Product

10.000,00 MDL*