Filtru
Certificat Cadou Happy Duck
Alege suma Happy Duck: 400
Magazinul Happy Duck este localizat în centrul Chișinăului, are o gamă vastă de jucării de la diferiți producători și are un teren de joacă, unde copii își pot petrece timpul fiind în magazin. Fiecare copil își va găsi jucăria preferată în acest magazin.Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Happy Duck și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu! Ca și sfat, îți putem sugera să pentru o cutie în care să incluzi ceva micuț, o carte sau o mașinută spre exemplu, și certificatul cadou de la Happy Duck.Adresa magazinului: Str. Mihai Eminescu 39, Program de lucru: Luni-Duminică, 10:00 – 20:00.Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.Termen de valabilitate: fără termen.

Opțiuni de la 300,00 MDL*
400,00 MDL*
Certificat Cadou Special Baby
Alege suma certificat Special Baby: 200
Fie că mergi în vizită pentru întâia oară la o familie cu noSu-născut, fie că ești invitat la botez, cumătrie sau petrecere aniversară, optează pentru certificatul cadou de la SpecialBaby. Cu ajutorul Gift Cadr-ului mama va alege unul sau mai multe produse de care ea într-adevăr are nevoie pentru copilul său (șenjerie de pat, perne, plapume, baby-nest, etc.). SpecialBaby creează cu multă dragoste lenjerie pentru pătuț utilizând doar materiale naturale, hipoalergenice, cu un design unic, personalizat. Stofelel se aleg cu mare grijă pentru a fi siguri că micuții vor avea un somn dulce. Lenjeriile de pat au broderSii speciale si mesaje pline de căldură. Toate modelele sunt realizate în game coloristive pastelate, culori delciate, care să confere copilului comfort, relaxare și dezvoltare armonioasă. Adresa magazinului: 1.    CC Elat, et. 5 ( Chișinău, bd. Decebal 99)2.    CC UNIC, et.3 (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 8)Programare preventiva: Persoana care a primit în dar un certificate SpecialBaby poate să-l valorifice oricând în magazine, conform programului de lucru al acestora. Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.

Opțiuni de la 100,00 MDL*
200,00 MDL*
New Born PRIMELE CUVINTE
Alege: It's a girl
Acest set conține:1. Piramidă din lemn VIGA2. Set din 4 cărți: Primele cuvinte, Forme și culori, Animale sălbatice și puii lor, Animale Domestice și puii lor3. Pelincă impermiabilă4. Două pelinci din bumbac5. Plapumă din bumbac6. Jucărie Iepuraș7. Set de carturi milestones pentru poze În dependență de genul copilului ales, culoarea cutiei și a jucăriilor vor fi ajustate corespunzător.

1.800,00 MDL*