Filtru

Carte Moldova. Oameni, Locuri, Bucatărie și Vin
Această carte este obligatoriu sa fie in fiecare casă, respectiv e potrivită de a fi daruită atât bărbaților cât și femeilor. Această carte este perfecta pentru masa de cafea. Despre carte Caldă, sentimentală, dar nemiloasă cu sine, bogată, dar fără să-și valorifice propriile bogății, pierdută mereu între termenii cotropit și eliberat, nostalgică, dar lipsită de memorie, conservatoare, dar gata oricând să îmbrățișeze ce e venit de aiurea ca fiind superior, mândră de propria istorie, dar adesea fără să-și cunoască numele propriilor străbunici, Moldova a ajuns să aibă o identitate atât de multiplo-multiplicată, încât pare că nu o mai are deloc. Trăiește în același timp și în secolul XXI, și în Evul Mediu, se rupe, fără să se hotărască vreodată, între Est și Vest, sărbătorește două Crăciunuri, deschide șampania de revelion la diferite ore, pune pe același piedestal de mâncare tradițională „de la mămuca” și sarmalele, și salata „olivie”. Și dacă acceptăm, într-un sfârșit, că ăștia suntem, chiar dacă nu ne place cum suntem, hai măcar să încercăm să ne cunoaștem, să înțelegem ce culoare și ce hram poartă acest „cum”. Acesta e simplul mesaj al cărții pe care binevoiți să o țineți în mâini. E o oglindă sentimentală în care sperăm să vă placă să priviți. Veți găsi aici locuri demne de văzut, de simțit și de redescoperit, oameni simpli, demni de a fi băgați în seamă, dar și bucătari școliți cu mult respect pentru tot ce e adevărat. Veți găsi cherdele, larzănci, oi coapte în propria piele, alivenci, plăcinte cu frunze de sfeclă, covrigei opăriți, jamboane, scordolele, iahnii, vânat, chiselițe, cuțcuț, borșuri seci cu hațmațuchi și drehliță, plăcinte cu ou crud, ghiozlemele, ghevreci, cnișuri, kiur, cozonaci și babe, toate stropite generos cu vinuri de soi, brăgi, cireșate, țuici transpirate, de la caz la caz. Arome, aburi dulci, gusturi uitate, extrase din hornuri afumate de țărani, dar și din parfumatele caiete ale unor boierese refugiate prudent prin alte țări. De gătit primăvara, de gătit vara ori iarna, de post și de câșlegi. De adus aminte, de pomenit bunicii și de visat. Modeste, dar și luxuriante mâncăruri moldovenești, dar și ucrainești, și bulgărești, și evreiești, și țigănești, și găgăuze, c-ar fi păcat să ne prefacem că nu ne fierbem de secole în unul și același ceaun. Angela Brașoveanu

499,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Suport pentru tabletă și telefon Naturalis realizat din lemn de salcie cu dimensiunea de:7x9x13cm2. Vaza pentru flori din ceramica3. Purcari 750ml4. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

570,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține:1. Ceai Tucano Velvet Nigh (ceai negru, ghimbir, polen de flori, aromatizat cu uleiuri naturale), 100g2. Cana neagra, 350ml3. Cutie cu capac din carton 21x21x10cmAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii noștri din categoria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară. Cel mai bine să alegeși un complex SpaSpa by BERDs - masaj si relaxare.Spitaluul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat Eclair - un magazin select de veselă și decor

350,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Ceai din plante2. Migdale in ciocolată belgiană, 50g3. Miere naturală, 430ml4. Borcan 0,5l Luminarc5. Cutie cu capac din carton 21x21x10cm

330,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține: 1. Purcari 750ml 2. Calendar veșnic din lemn, realizat manual de către atelierul Brays Decor 3. Lada din lemn alba 21x21x10cm

850,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Ciocolată bio organică Vivani, 100g2. Migdale in ciocolată belgiană, 100g3. Caldarusa metalică cu flori vii4. Lada mica din lemn

260,00 MDL*

Set Cadou
Acest cadou contine:1. Ceai din plante2. Migdale in ciocolată belgiană, 50g3. Miere naturală, 430ml4. Cană din sticlă Irish Coffee5. Ulei presat la rece din semințe de dovleac, 250ml Bioteca6. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

450,00 MDL*

Set cadou
Acest cadou contine:1. Miere naturală, 430ml2. Biscuiti Tivoli, sugar free, 142g3. Purcari Pinot Grigio, 750ml4. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

370,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Certificat Cadou - alege suma si certificatul cadou din categoria Certificate Cadou al acestui site. 2. Prune în ciocolată cu miez de nucă sau migdale3. Spumant DOR, 750ml4. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

200,00 MDL*

Set cadou
Acet set contine: 1. Miere naturală, 430ml2. Caldarusa metalică cu flori vii3. Ciocolată bio organică Vivani, 100g4. Lada mica din lemnAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou. Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle. Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamne Ana Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpul Ana Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebite Vivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDS- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului. Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

350,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține:1. Cartea Vânătorii de Zmeie, Khaled Hosseini2. Vin Vinohora, Purcari3. Migdale în ciocolată neagră4. Cutie carton(32x23x10cm)

450,00 MDL - 600,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține:1. Ciocolată bio organică Vivani, 100g2. Caldarusa metalică cu flori vii3. Ulei presat la rece din semințe de dovleac, 250ml Bioteca4. Lada mica din lemnAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDs- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

390,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține: 1. Ceai din plante2. Miere naturală, 430ml3. Cană din sticlă Irish Coffee4. Cutie cu capac din carton 21x21x10cmAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDs- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

260,00 MDL*

Set Cadou
Acest cadou conține: 1. Ciocolată bio organică Vivani, 100g2. Lumânare parfumată roșu aprins, H10cm, D 7 cm3. Caldarusa metalică cu flori vii4. Lada mica din lemnAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDs- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

440,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține:1. Ceai Tucano Velvet Nigh (ceai negru, ghimbir, polen de flori, aromatizat cu uleiuri naturale), 100g2. Migdale in ciocolată belgiană, 100g3. Cana neagra, 350ml4. Cutie cu capac din carton 21x21x10cmAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDS- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

380,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Vaza pentru flori din ceramica2. Printre tonuri cenusii, Ruta Sepetys3. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

360,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Miere naturală, 142ml2. Doua Pahare de vin Aurora3. Vin Merlot de Purcari, 750ml4. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

600,00 MDL*

Set Cadou
Acet set conține: 1. Cafea naturală măcinată Lavazza crema gusto, 250g2. Cană din ceramică cu capac din silicon3. Cutie cu capac din carton 21x21x10cmAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDS- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

400,00 MDL*

Set Cadou
Acest set conține: 1. Vaza pentru flori din ceramica2. Cană din ceramică cu capac din silicon3. Cutie cu capac din carton 21x21x10cmAcest set poate fi si mai wow dacă veți adauga oricare Certificat Cadou de la partenerii nostri din categria Certificate Cadou.Pentru Profesori noi vă recomandam certificate cadou de la:Home&You - magazin de veselă, lengerie pat, decor si lifestyle.Meli Melo - magazin de bijuterii, genti, pălării, eșarfe și alte accesorii pentru doamneAna Popova Homewear - aici vor putea găsi pijamale și haine pentru casă, absolut necesar tot timpulAna Popova Bijuterii - domanele profesoare aici își vor putea lege bijuterii frumoase și deosebiteVivi Spa - dacă doriți o relaxare pentru Dna Profesoară, alegeti un Spa Complex de la Vivi SpaSpa by BERDS- masaj si relaxare direct in inima Chisinaului.Spitalul Medpark - poate puțin neobișnuit, dar atât de necesar - sănătate. Un control la spitalul Medpark va fi apreciat de fiecare.Eclair - un magazin select de veselă și decor.

420,00 MDL*

Set Cadou
Acest set contine:1. Vaza pentru flori din ceramica2. Coco Chanel, Edmonde Charles-Roux3. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

400,00 MDL*

Set Cadou (p011)
Acest set contine: 1. Ceai Tucano Sweet November (hibiscus, bucățele de măr, măceșe, rooibos, migdale, scorțișoară, aromatizant cu uleiuri naturale), 100g2. Caldarusa metalică cu flori vii3. Lada mica din lemn

300,00 MDL*

Set Cadou (p012)
Acest set contine:1. Cafea naturală măcinată Lavazza crema gusto, 250g2. Ciocolată bio organică Vivani, 100g3. Caldarusa metalică cu flori vii4. Lada mica din lemn

380,00 MDL*

Set cadou (p013)
Acest set contine:1. Migdale in ciocolată belgiană, 100g2. Miere naturală, 430ml3. Vin Purcari Pinot Grigio, 750ml4. Ulei presat la rece din semințe de dovleac, 250ml Bioteca5. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

490,00 MDL*

Set Cadou (p029)
Acest set contine: 1. Cafea măcinată Tucano Brazil, 200g2. Vin rosu fetească neagră pinot noir, DOR 750ml3. Cutie carton maro/alba (32x23x10cm)

350,00 MDL*