Filtru
Certificat Cadou Brays Decor
Alege suma certificat Brays Decor: 1200
Brays Decor este un atelier care confectioneaza la comandă obiecte de decor din lemn si sunt pictate manual.  Deoarece obiectele sunt efectuate la comandă ele pot fi personalizate cu desenul care il doriti și textul pe care il doriți. Supor de chei pentru antreu, cutie pentru ceasuri, cutii pentru copii, cutii pentru bijuterii, suporturi lumanari, cutii pentru vin, rame foto sunt doar câteva din obiectele pe care le puteti comanda la Brays Decor. Cum se folosește certificatul Brays?Cand primiți un certificat cadou de la Brays, instrați la ei pe pagina de facebook sau instagram pentru a vedea aproximativ ce produse au. Dupa care sunati la numarul de telefon indicat pe certificat pentru a primi o consulatie direct de la altelier si a stabili detaliile comenzii. Adresa showroom-ului: Chișinău, str. Mihai ViteazulTelefon de contact: 060070706 Luni - Vineri: 10.00 – 18:00Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.

Opțiuni de la 500,00 MDL*
1.200,00 MDL*
Certificat Cadou de la Edujoc
Alege suma certificat Edujoc: 300
Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Edujoc și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu! Magazinul EduJoc a fost creat pentru a promova dezvoltarea mintală, învățarea continuă și activă în rândul copiilor. Aici se pun la dispoziție o gamă largă de jocuri de rol și jucării educaționale extrem de utile pentru a stimula și valorifica potențialul creativ al copiilor.Aceste jucării nu sunt unele obișnuite, sunt jucării create cu mult suflet, iar valoarea pe care o generează acestea depășește cu mult prețul plătit, sunt jucăriile educative de care copiii nu se vor plictisi niciodată!Adresa magazinelor:1.    Str. Mihai Eminescu 63 (intrarea de pe Alexandru cel Bun) Luni - Sâmbătă, 10.00-18.002.    Bd. Mircea cel Bătrân 1 (remorca alba vis-a-vis de Green Hills) Luni - Sâmbătă, 9.00-18.00. Telefon de contact: +373 78800700Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.Termen de valabilitate: fără termen.

300,00 MDL*
Certificat Cadou Happy Duck
Alege suma Happy Duck: 400
Magazinul Happy Duck este localizat în centrul Chișinăului, are o gamă vastă de jucării de la diferiți producători și are un teren de joacă, unde copii își pot petrece timpul fiind în magazin. Fiecare copil își va găsi jucăria preferată în acest magazin.Dacă până acum considerai că certificatele cadou sunt potrivite de a fi oferite în dar doar adulților, vrem să te contrazicem: nici nu-ți poți imagina câtă bucurie sinceră și emoții pozitive emană copiii atunci când își aleg singuri jucariile plimbându-se prin magazinul Happy Duck și achitând la final cu propriul certificat primit în dar. Noi am testat, văzut, trait. Încearcă și tu! Ca și sfat, îți putem sugera să pentru o cutie în care să incluzi ceva micuț, o carte sau o mașinută spre exemplu, și certificatul cadou de la Happy Duck.Adresa magazinului: Str. Mihai Eminescu 39, Program de lucru: Luni-Duminică, 10:00 – 20:00.Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.Termen de valabilitate: fără termen.

Opțiuni de la 300,00 MDL*
400,00 MDL*
Certificat cadou Meli Melo
Alege suma certificatului Meli Melo: 600
Meli Melo este magazinul perfect de accesorii şi bijuterii, atât pentru maturi cât şi pentru copii. Aici poti găsi bijuterii fantezie, genţi, accesorii păr, haine, încălţăminte, diverse accesorii pentru copii. Din grija permanentă de a pune în valoare individualitatea, personalitatea şi stilul tău vestimentar, asortimentul de produse din magazinul Meli Melo este actualizat o dată la câteva luni, astfel tot ce se vinde aici fiind într-un pas cu ultimele tendinţe ale modei. La Meli Melo orice femeie va găsi ceva care o va face fericită. Adresa magazinelor: 1. Str. Puskin, 30 2. CC Zity Mall (Chişinău, str. Calea Ieşilor 8) Notă: Certificatul va fi utilizat pentru procurarea produselor din magazinele Meli Melo din Chişinău. În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani. Termen de valabilitate: 6 luni din data emiterii

Opțiuni de la 300,00 MDL*
600,00 MDL*
Certificat Cadou Special Baby
Alege suma certificat Special Baby: 200
Fie că mergi în vizită pentru întâia oară la o familie cu noSu-născut, fie că ești invitat la botez, cumătrie sau petrecere aniversară, optează pentru certificatul cadou de la SpecialBaby. Cu ajutorul Gift Cadr-ului mama va alege unul sau mai multe produse de care ea într-adevăr are nevoie pentru copilul său (șenjerie de pat, perne, plapume, baby-nest, etc.). SpecialBaby creează cu multă dragoste lenjerie pentru pătuț utilizând doar materiale naturale, hipoalergenice, cu un design unic, personalizat. Stofelel se aleg cu mare grijă pentru a fi siguri că micuții vor avea un somn dulce. Lenjeriile de pat au broderSii speciale si mesaje pline de căldură. Toate modelele sunt realizate în game coloristive pastelate, culori delciate, care să confere copilului comfort, relaxare și dezvoltare armonioasă. Adresa magazinului: 1.    CC Elat, et. 5 ( Chișinău, bd. Decebal 99)2.    CC UNIC, et.3 (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 8)Programare preventiva: Persoana care a primit în dar un certificate SpecialBaby poate să-l valorifice oricând în magazine, conform programului de lucru al acestora. Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.

Opțiuni de la 100,00 MDL*
200,00 MDL*