Certificat cadou Spa by Berds

1.800,00 MDL*

Alege suma certificat Spa by Berds
Cod produs: 49
Detalii produs "Certificat cadou Spa by Berds"
Certificatul SPA by BERD’s este cadoul care se potriveşte atât femeilor cât şi bărbaţilor. Mai mult ca atât, persoana care primeşte în dar acest certificat cadou îl poate folosi împreună cu prietenul/prietena, soţul/soţia sau poate beneficia de una singură de momente de relaxare şi răsfăţ. Cu siguranţă cu un astfel de cadou niciodată nu veţi da greş!

SPA by BERD’s deshide ușa spre o lume a armoniei și odihnei active, frumuseții și bunei dispoziții.
Clienții pot alege dintr-o gamă amplă de proceduri faciale și corporale, bazate pe tehnici orientale și occidentale, terapie Kneipp și Wave Relax Bed, precum și masaj terapeutic Vichy. Iar pentru o experiență inedită și recreativă, clienții au la dispoziție Jacuzzi, Hammam, Saună finlandeză și o Saună cu sare cu un perete magnific de sare din Himalaya. Toate procedurile sunt realizate de specialiști înalt calificați din Bali, care folosesc ingrediente exotice și tehnici inovatoare.
Adresa salonului SPA by BERD’s: Chişinău, bd. Dimitrie Cantemir 12
Programare prealabilă: Pentru a beneficia de procedurile spa în baza certificatului, va fi necesar să faceţi o programare la numărul de telefon: 022 026 026 sau spa@berdshotel.com
Notă: Certificatul poate fi utilizat pentru achitarea procedurilor atât în spa cât şi în salonul de frumuseţe. În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalenţi sumei rămase. Dacă suma procedurilor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va achita diferenţa.

Termen de valabilitate: 12 luni din data emiterii

0 din 0 recenzii

Lasă un comentariu!

Spune-ți părerea ta.