Certificat cadou Medpark

1.000,00 MDL*

Disponibil, timpul de livrare 1-3 days

Alege suma Certificatului Medpark
Cod produs: 10
Detalii produs "Certificat cadou Medpark"
Chiar dacă la prima vedere ți s-ar părea un cadou ieșit din comun, optând pentru un certificat cadou de la cel mai mare spital internațional din țară vei oferi în dar Sănătate și Grijă față de cei dragi.
Cu ajutorul certificatului cadou pot fi achitate serviciile medicale clasice (vizitele programate la medicii specialiști, analizele medicale), dar și cele ce țin de cosmetologie, epilare cu laser, etc.
Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale, egale cu cele ale instituţiilor medicale lideri pe piaţa internaţională. Medpark reunește peste 200 de medici, doctori în ştiinţe medicale, care acoperă toate specialităţile medicale şi chirurgicale care trateaza anual peste 70.000 de pacienţi.
Adresa spitalului: Chişinău, str. Andrei Doga 24
Notă: Certificatul va fi folosit pentru achitarea serviciilor Medpark, iar pretinderea la eliberarea unor sume de bani în baza acestuia sau pentru sumele rămase neutilizate este interzisă.
Termen de valabilitate: 12 luni

Alege suma Certificatului Medpark: 1000

0 din 0 recenzii

Lasă un comentariu!

Spune-ți părerea ta.