Certificat Cadou Special Baby

200,00 MDL*

Alege suma certificat Special Baby
Cod produs: 165
Detalii produs "Certificat Cadou Special Baby"
Fie că mergi în vizită pentru întâia oară la o familie cu noSu-născut, fie că ești invitat la botez, cumătrie sau petrecere aniversară, optează pentru certificatul cadou de la SpecialBaby. Cu ajutorul Gift Cadr-ului mama va alege unul sau mai multe produse de care ea într-adevăr are nevoie pentru copilul său (șenjerie de pat, perne, plapume, baby-nest, etc.).

SpecialBaby creează cu multă dragoste lenjerie pentru pătuț utilizând doar materiale naturale, hipoalergenice, cu un design unic, personalizat. Stofelel se aleg cu mare grijă pentru a fi siguri că micuții vor avea un somn dulce. Lenjeriile de pat au broderSii speciale si mesaje pline de căldură. Toate modelele sunt realizate în game coloristive pastelate, culori delciate, care să confere copilului comfort, relaxare și dezvoltare armonioasă.

Adresa magazinului:
1.    CC Elat, et. 5 ( Chișinău, bd. Decebal 99)
2.    CC UNIC, et.3 (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 8)

Programare preventiva: Persoana care a primit în dar un certificate SpecialBaby poate să-l valorifice oricând în magazine, conform programului de lucru al acestora.

Notă: În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.

0 din 0 recenzii

Lasă un comentariu!

Spune-ți părerea ta.