Certificat Cadou Ana Popova Homewear

2.000,00 MDL*

Livrare Gratuită

Alege suma certificat Ana Popova Loungewear
Cod produs: 92
Detalii produs "Certificat Cadou Ana Popova Homewear"
Piesele din colecția Ana Popova Loungewear sunt create pentru a surprinde și accentua feminitatea, în primul rând acasă. Purtând vestimentația Ana Popova, te vei simți frumoasă și specială, iar optând pentru un certificat cadou de la Ana Popova Loungewear vei oferi plăcerea de a alege din multitudinea modelelor de rochii, costume, bluze, pantaloni, tunici, halate, cămăși și tricouri, toate menite să inspire femeile care se iubesc, pentru o relaxare în vestimantatie frumoasă și nobilă. Unele dintre modele sunt realizate în stil resort și pot fi purtate și pe litoral.
Un aspect care merită atenția este că la Ana Popova Loungewear poți găsi și articole vestimentare pentru barbați și copii.

Compania "Ana Popova" oferă piese 100% artizanale, folosind doar țesături naturale, cristale naturale și componente metalice non-alergice. În mai mult de 7 ani, marca a devenit binecunoscută în peste 20 de țări din întreaga lume.

Detaliile designerului, cum ar fi diferite flori de țesături sunt protejate prin drepturi de autor. Datorită elementelor unice de design și semnătură, colecțiile "Ana Popova" sunt foarte ușor de recunoscut.
Adresa magazinelor: Str. Pușkin 8, Chișinău. Tel: 079400344, 079188090
Program de lucru: Luni-vineri: 10:00-20:00; Sâmbătă și Duminică: 10:00 – 18:00
Notă: Certificatul va fi utilizat pentru procurarea produselor Loungewear din magazinul Ana Popova din Chişinău. În cazul în care nu se utilizează toată suma certificatului, deţinătorul acestuia nu va pretinde sau primi bani în numerar echivalent sumei rămase. Dacă suma produselor alese va fi mai mare decât valoarea certificatului, clientul va adăuga diferenţa de bani.
Termen de valabilitate: 3 luni din data emiterii

0 din 0 recenzii

Lasă un comentariu!

Spune-ți părerea ta.